Druhá prezentace a zpětná vazba

 



Jak dopadá sluníčko na pozemek a osvětluje vnitřní prostory školy během dne v dubnu.
Fasády - dřevěný obklad na velkém kvádru






Od minulého návrhu se toho dost změnilo. Chodba se stala jednotnou, širokou a stoupající, což celkově ovlivnilo vzhled budovy. Zvětšila se délka, aby byly třídy dostatečně veliké. Zároveň jsem musela pečlivě rozmístit protější místnosti, jelikož rampa je celek a dveře musí být umístěny vždy proti sobě, aby se dalo vstoupit dovnitř. Zároveň jsem pozměnila fasádu a na stranu od rotundy dala atiku. Prostor nad třídou prváků jsem změnila v terasu. Také jsem se trochu pověnovala zasazení do terénu a zkulturnění okolní zahrady.

Zpětná vazba
Dům již bude celkem fungovat, jen by mohlo docházet k přehřívání a obecně je těžké udělat celou plochu nad chodbou (širokou 6 metrů) skleněnou. To by také bránilo zobytnění střechy. Tudíž budu volit kruhové světlíky, kterou mohou být možná i nad třídami. Byla by hezká představa obytné střechy, která může sloužit i jako noční kino... však oni už si něco vymyslí (třeba divadlo) :) (+ bylo by fajn dát nahoru pergolu na stínění)
Je potřeba se zaměřit na celkový vzhled školy. Vnitřek by docela fungoval, teď ji ještě zvenku nějak ozvláštnit... (okna, kvádr...) Také byl dobrý podnět připravit nějaké rovinky a niky do široké chodby, aby si studenti mohli školu trochu "vylepšit" o gaučíky, křesílka a polštáře pro nezávazný pokec na chodbě.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Příprava na další konzultaci

PechaKucha - Aneta Marysková

Po první konzultaci